Aluat pentru gogoase, placinte



Un aluat ideal pentru prepararea gogoaselor, placintelor si turtelor in forma lunguiata cu umplutura.
Acest aluat este facut pe baza de iaurt natural, lapte acru sau chefir. Se poate prepara dulce sau sarat, in dependenta cu ce implutura doriti sa-l faceti.




Ingrediente:
  • 3 cutiute de iaurt natural (125x3=375 ml)
  • un ou
  • 50 gr de zahar
  • 2 linguri de ulei
  • o lingurita mica rasa de bicarbonat de sodiu
  • o lingurita rasa de sare
  • putina vanilina
  • 3 pahare de faina (250 gr paharul)
  • 200 ml de ulei pentru prajire


Mod de preparare:


4 comentarii:

  1. Que rica receta, me gusta. Me lo anoto.

    Saludos

    RăspundeţiȘtergere
  2. Hola Jose Manuel. Muchias grasias, por tu visita . Me alegro , que te gusta la receta de bunuelos. Pero te quiero decir, que yo he preparado con diferente harinas, y mas rica sale esta receta, y tambien la receta de crepes, cuando usas harina del DIA. A mi opinion, que esta harina e mejor del todo. Que lo pase todo bien. Anisoara

    RăspundeţiȘtergere
  3. Salut, daca te intereseaza un concurs cu premii: retete pe baza de ceapa, te invit cu drag la urmatorul link: http://lopfras.blogspot.com/2010/11/concurs-cu-premii-retete-pe-baza-de.html

    RăspundeţiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...